Integritetspolicy

Integritetspolicy uppdaterades senast den maj 24: e 2018 för att följa BRP.

NEREL ONLINE PRIVACY POLICY FÖR TILLGÄNGARE OCH WEBBPLATS

ALLMÄN

Denna sekretesspolicy är tillämplig på www.cogipas.com en division av Matthew Bailey som bedriver verksamhet som Nerel Online ("Nerel Online" eller "vi") databas med prenumeranter och besökare på webbplatsen.

Denna sekretesspolicy beskriver hur vi behandlar personuppgifter för våra besökare på webbplatsen samt företrädare för våra prenumeranter och potentiella prenumeranter (alla de ovan nämnda nedan ”Prenumeranter”) angående användare som besöker vår webbplats, prenumererar på nyhetsbrev (er) och / eller publicerar kommentarer (alla ovannämnda nedan kallade "Tjänster").

Denna sekretesspolicy kan uppdateras vid behov för att återspegla förändringarna i databehandlingsmetoder eller på annat sätt. Den aktuella versionen finns på denna sida på vår webbplats. Vi kommer inte att göra väsentliga ändringar av denna sekretesspolicy eller minska abonnenternas rättigheter enligt denna sekretesspolicy utan att meddela detta.

Observera att denna sekretesspolicy endast gäller för behandling av personuppgifter som utförs av Nerel Online som en databehandlare. När det gäller de uppgifter som genereras av Nerel Onlines prenumeranter eller användare när de använder Tjänsterna när de använder Nerel Online-tjänsten i sin egen verksamhet, bearbetar Nerel Online dessa personuppgifter som en databehandlare. I sådant fall ska den relevanta abonnenten anses vara den registeransvarige.

CONTROLLERS KONTAKTDETALJER

Namn: Matthew Bailey cob som Nerel Online

Adress: St. Louis, Carriacou, GRENADA (WI)

E-post: [E skyddas]

PERSONLIGA DATA BEHANDLAT OCH KÄLLOR AV DATA

Vi samlar in två typer av information om prenumeranter: (i) prenumerationsdata; och (ii) Analytics-data. Även om vi normalt inte använder Analytics-data för att identifiera individer, kan ibland individer identifieras från dem, antingen ensamma eller när de kombineras eller länkas till abonnentdata. I sådana situationer ska Analytics-data också betraktas som personuppgifter enligt tillämpliga lagar och vi kommer att behandla de kombinerade uppgifterna som personuppgifter.

Nerel Online kan samla in och behandla följande abonnentdata: (i) namn och kontaktuppgifter (inklusive användarnamn i tillämpliga fall); (ii) e-postadress; (iii) kommunikationshistoria; (iv) data om din användning av tjänsterna eller ditt intresse för våra tjänster; (v) abonnentopt-outs och opt-ins.

De flesta av abonnentdata tas emot direkt från prenumeranter i samband med abonnentens användning av tjänsterna.

Analytics-data som vi samlar i samband med användningen av våra tjänster inkluderar till exempel följande data: (i) Abonnentens IP-adress; (ii) enhets- och enhetsidentifieringsnummer; (iii) operativsystem; (iv) tid för besök; (v) webbläsartyp och version; (vi) språkinställningar. (vii) URL-rutt och sökhistorik på sidan.

Cookies

Vi använder olika tekniker för att samla in och lagra Analytics-data och annan information när prenumeranter besöker våra tjänster, inklusive cookies.

Cookies är små textfiler som skickas och sparas på din enhet som gör det möjligt för oss att identifiera besökare på våra webbplatser och underlätta användningen av våra tjänster och skapa samlad information om våra besökare. Detta hjälper oss att förbättra våra tjänster och bättre betjäna våra prenumeranter. Cookiesna skadar inte din enhet eller filer. Vi använder cookies för att skräddarsy våra tjänster och den information vi tillhandahåller i enlighet med våra abonnenters individuella intressen.

Prenumeranter kan välja att ställa in sin webbläsare att avvisa cookies eller att varna när cookies skickas. Till exempel innehåller följande länkar information om hur du justerar cookie-inställningarna i vissa populära webbläsare:

Observera att vissa delar av våra tjänster kanske inte fungerar korrekt om användning av cookies avvisas.

Webanalystjänster

Våra tjänster använder Google Analytics och andra webbanalystjänster för att sammanställa Analytics-data och rapporter om besökarnas användning och för att hjälpa oss förbättra tjänsterna. För en översikt av Google Analytics, besök Google Analytics. Det är möjligt att välja bort Google Analytics med följande webbläsartilläggsverktyg: Google Analytics avvecklingstillägg.

Syften och legitima grunder för bearbetning av personuppgifter


Syften

Personuppgifter behandlas av Nerel Online för följande ändamål:

Att tillhandahålla våra tjänster och skicka prenumeranter ibland e-postkommunikation

Vi behandlar personuppgifter i första hand för att kunna erbjuda tjänsterna till våra prenumeranter och för att driva, underhålla och utveckla vår verksamhet. Personuppgifter kan behandlas för att utföra tjänster gentemot abonnenten. Vi kan till exempel använda uppgifterna för att erbjuda väsentliga funktioner i tjänsterna och för att ge åtkomst till tjänsterna. Om prenumeranten publicerar kommentarer kan vi använda informationen för att svara och / eller e-postkommunikation.

För kundkommunikation och marknadsföring

Vi kan behandla personuppgifter i syfte att kontakta prenumeranter angående våra tjänster och för att informera prenumeranter om förändringar i våra tjänster samt för att marknadsföra våra tjänster.

För kvalitetsförbättring och trendanalys

Vi kan behandla information om användningen av tjänsterna för att förbättra kvaliteten på våra tjänster, t.ex. genom att analysera trender i användningen av våra tjänster. När det är möjligt kommer vi att göra detta med endast aggregerade, icke-personligt identifierbara data.

Berättigade grunder för behandling

Vi behandlar personuppgifter för att utföra tjänster gentemot prenumeranter och för att uppfylla lagliga skyldigheter. Dessutom behandlar vi personuppgifter för att sträva efter vårt legitima intresse att driva, underhålla och utveckla vår verksamhet och för att skapa och upprätthålla prenumerationsrelationer. När vi väljer att använda dina uppgifter utifrån våra legitima intressen, väger vi våra egna intressen mot din rätt till integritet.

I vissa delar av tjänsterna kan prenumeranter uppmanas att ge sitt samtycke för behandling av personuppgifter; till exempel när du prenumererar på ett nyhetsbrev eller när du publicerar kommentarer. I detta fall kan prenumeranter dra tillbaka sitt samtycke när som helst.

Överföring till länder utanför EES

Vi lagrar personuppgifter på flera geografiska platser, inklusive områden utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Som sådan kan vi eller våra tjänsteleverantörer (som Google) överföra personuppgifter till eller få tillgång till dem i jurisdiktioner utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller abonnentens hemvist.

Vi kommer att vidta åtgärder för att se till att abonnenternas personuppgifter får en tillräcklig skyddsnivå i de jurisdiktioner där de behandlas. Vi ger tillräckligt skydd för överföring av personuppgifter till länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet genom en serie avtal med våra tjänsteleverantörer.

PERSONLIGA DATUMOTTAGARE

Vi delar inte personuppgifter med tredje parter utanför Nerel Onlines kontroll om inte någon av följande omständigheter gäller:

Det är nödvändigt för de syften som anges i denna sekretesspolicy

I den utsträckning som tredje parter behöver tillgång till personuppgifter för att utföra tjänsterna har Nerel Online vidtagit lämpliga åtgärder för att säkerställa att personuppgifter behandlas uteslutande för de syften som anges i denna sekretesspolicy och i enlighet med alla tillämpliga lagar och förordningar.

Av juridiska skäl

Vi kan dela personuppgifter med tredje parter utanför Nerel Onlines kontroll om vi har en god tro på att tillgång till och användning av personuppgifterna är rimligt nödvändigt för att (i) uppfylla alla tillämpliga lagar, förordningar och / eller domstolsbeslut; (ii) upptäcka, förebygga eller på annat sätt hantera bedrägeri, säkerhets- eller tekniska problem; och / eller (iii) skydda intressen, egenskaperna eller säkerheten för Nerel Online, våra prenumeranter eller allmänheten i enlighet med lagen. När det är möjligt kommer vi att informera prenumeranter om sådan överföring och behandling.

Till auktoriserade tjänsteleverantörer

Vi kan dela personuppgifter till auktoriserade tjänsteleverantörer som utför tjänster för oss (inklusive datalagring, försäljning, marknadsföring och kundsupporttjänster). Våra avtal med våra tjänsteleverantörer inkluderar åtaganden om att tjänsteleverantörerna samtycker till att begränsa deras användning av personuppgifter och att följa integritets- och säkerhetsstandarder minst lika stränga som villkoren i denna sekretesspolicy. Kom ihåg att om du tillhandahåller personuppgifter direkt till en tredje part, till exempel genom en länk på vår webbplats, är behandlingen vanligtvis baserad på deras policyer och standarder.

Av andra berättigade skäl

Om Nerel Online är involverad i en fusion, förvärv eller tillgångsförsäljning, kan vi överföra personuppgifter till den berörda tredje parten. Vi kommer dock att fortsätta säkerställa skyddet av personuppgifter. Vi kommer att meddela berörda prenumeranter när personuppgifterna överförs eller blir föremål för en annan sekretesspolicy så snart som rimligt möjligt.

Med uttryckligt samtycke

Vi kan dela personuppgifter med tredje parter utanför Nerel Onlines kontroll av andra skäl än de som nämnts tidigare, när vi har abonnentens uttryckliga medgivande att göra det. Abonnenten har rätten att dra tillbaka detta samtycke hela tiden.

LAGRINGSTID

Nerel Online lagrar inte personuppgifter längre än vad som är lagligt tillåtet och nödvändigt för att tillhandahålla tjänsterna eller relevanta delar därav. Lagringsperioden beror på informationens art och syftet med behandlingen. Den maximala perioden kan därför variera per användning.

Abonnentdata som rör din användning av tjänsterna raderas vanligtvis inom rimlig tid efter att du inte längre använder tjänsterna. Vi lagrar abonnentens personuppgifter så länge abonnenten är en registrerad användare av våra tjänster och därefter inte längre än vad som krävs enligt lag eller som är rimligt nödvändigt för våra legitima intressen, till exempel för intern rapportering, marknadsföring och avstämning.

Analytics-data som rör tjänsterna upphör inte automatiskt.

KUNDENS RÄTTIGHETER

Rätt till åtkomst

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som behandlas av oss. Prenumeranter kan kontakta oss och vi kommer att informera vilka personuppgifter vi har samlat in och behandlat angående nämnda prenumerant.

Rätt att återkalla samtycke

Om behandlingen bygger på ett samtycke som beviljats ​​av abonnenten, kan abonnenten återkalla samtycket när som helst. Återtagande av ett samtycke kan leda till färre möjligheter att använda våra tjänster. Återkallande av samtycke påverkar inte lagenligheten av behandling baserat på samtycke innan dess återkallelse.

Rätt till rättelse

Prenumeranter har rätt att ha felaktiga eller ofullständiga personuppgifter som vi har lagrat om prenumeranten korrigerade eller slutförda. Du kan korrigera eller uppdatera en del av dina personuppgifter via ditt användarkonto i Tjänsterna.

Rätt till radering

Prenumeranter kan också be oss ta bort abonnentens personuppgifter från våra system. Vi kommer att följa en sådan begäran om vi inte har en legitim grund för att inte ta bort uppgifterna.

Rätt till invändning

Prenumeranter kan invända mot behandling av personuppgifter om sådana uppgifter behandlas för andra ändamål än ändamål som krävs för utförandet av våra tjänster till abonnenten eller för att följa en laglig skyldighet. Om vi ​​inte har berättigade skäl att fortsätta behandla sådana personuppgifter, ska vi inte längre behandla personuppgifterna efter din invändning.

Rätt till begränsning av bearbetning

Prenumeranter kan begära att vi begränsar behandlingen av personuppgifter, till exempel när dina uppgifter om radering, rättelse eller invändningar väntar och / eller när vi inte har berättigade skäl att behandla dina uppgifter. Detta kan dock leda till färre möjligheter att använda våra tjänster.

Rätt till dataöverföring

Prenumeranter har rätt att ta emot sina personuppgifter från oss i ett strukturerat och vanligt format och att oberoende överföra dessa uppgifter till en tredje part.

Hur man använder rättigheterna

Ovan nämnda rättigheter kan användas genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på de adresser som anges ovan, inklusive följande information: fullständigt namn och e-postadress. E-postmeddelandet måste tas emot från samma prenumerant-e-post för verifiering. Vi kan begära tillhandahållande av ytterligare information som krävs för att bekräfta abonnentens identitet. Vi kan avvisa förfrågningar som är orimligt upprepade, överdrivna eller uppenbart ogrundade.

DIREKTMARKNADSFÖRING

Trots något samtycke som beviljats ​​i förväg för direktmarknadsföring har abonnenten rätt att förbjuda oss att använda abonnentens personuppgifter för direkt marknadsföringsändamål, marknadsundersökningar och profilering för direkt marknadsföringsändamål genom att kontakta oss på de adresser som anges ovan eller genom att använda Tjänsternas funktionalitet eller möjligheten att avsluta prenumerationen som erbjuds i samband med direktmeddelanden.

VÄLJA EN KLAGA

Om prenumeranten anser att vår behandling av personuppgifter är oförenlig med gällande dataskyddslagar, kan ett klagomål lämnas in till den lokala tillsynsmyndigheten för dataskydd.

INFORMATIONSSÄKERHET

Vi använder administrativa, organisatoriska, tekniska och fysiska skyddsåtgärder för att skydda de personuppgifter som vi samlar in och behandlar. Åtgärderna inkluderar till exempel, i förekommande fall, kryptering, brandväggar, säkra anläggningar och åtkomsträttigheter. Våra säkerhetskontroller är utformade för att upprätthålla en lämplig nivå av datakonfidentitet, integritet, tillgänglighet, resiliens och förmåga att återställa data. Våra tjänster, system och andra tillgångar testas regelbundet av tillämpliga leverantörer för säkerhetsproblem.

Om trots säkerhetsåtgärderna inträffar ett säkerhetsöverträdelse som sannolikt kommer att ha negativa effekter på prenumeranternas integritet, kommer vi att informera de relevanta abonnenterna och andra berörda parter, såväl som relevanta myndigheter när det krävs enligt tillämpliga lagar om dataskydd, om överträdelse så snart som möjligt.

# slutet #